top of page

Vele mensen claimen tegenwoordig de heilige graal naar geluk gevonden te hebben, je wordt er bijna mee doodgegooid. ‘Volg mijn webinar voor een beter mentale gezondheid’. ‘Mediteer tien minuten per dag en je zal meer rust vinden’ of ‘dompel jezelf onder in een ijsbad en je kan de hele wereld aan’. Daarnaast heb je natuurlijk nog de honderden zelfhulpboeken waarin wordt gepatenteerd jou een weg naar geluk te kunnen bieden. 

Maar wat is hier nou eigenlijk van waar? Bestaat ultiem geluk wel? En zo ja, is er ook echt een pad dat je daar kan brengen?

Dit wilde ik zelf ondervinden, en besloot daarom vijf weken lang elke week een van de buitenaf aanbevolen geluksactiviteiten te ondernemen. Deze vijf verschillende activiteiten heb ik vervolgens doormiddel van een planning en zelf gestelde regels gedocumenteerd. Deze planning en documentatie genereerde verschillende visueel interessante content. Wat ik heb omgezet in transfers, die vervolgens in een creatief proces, doormiddel van inbranding, op mijn zelf ontworpen en gemaakte potten heb weten te visualiseren. Zo staat elke pot voor een geluksactiviteit en mijn ervaring hiermee.

bottom of page